Driftschef

Om hyresvärden Vi Förenade

Vi Förenade äger och förvaltar ca 50 000 m2 fördelat på 27 kommersiella och bostadsfastigheter i Falun och Borlänge.

Vi ser det som viktigt att, med vår verksamhet, främja och verka för att samhället utvecklas till det bättre.

Om tjänsten som Driftchef

Som driftchef har du det tekniska förvaltningsansvaret för våra fastigheter, ansvar för inre/yttre skötsel samt att du säkerställer en god driftsekonomi genom att det planerade underhållet och reparationer utförs på bästa sätt.

Du har personalansvar för ett team på tre fastighetsskötare och en lokalvårdare och säkerställer att dom har de bästa förutsättningarna för göra ett bra jobb.

Vidare ansvarar du för vår efterlevnad av de myndighetskrav vi som fastighetsägare omfattas av, exempelvis SBA-arbete och OVK.

För att lyckas i rollen som driftchef är det viktigt du besitter en förmåga att arbeta förebyggande och att du har en fallenhet och förståelse för fastigheters teknik och installationer.

I rollen ingår även att initiera och leda större och mindre underhålls- och ombyggnadsprojekt samt att du har en viktig roll i företagets ledningsgrupp.

Du som söker…

har relevant utbildning alternativt har du förvärvat relevanta kunskaper från arbetslivserfarenhet inom till exempel teknik, drift eller bygg. Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom fastighetsbranschen.
Du har en mycket god ekonomisk förståelse och drivs av att skapa goda resultat samt har förmåga att arbeta förebyggande.

Som person förväntar vi oss att du är affärsmässig i ditt agerande, att du vill prestera med kvalitet och att du har en pragmatisk läggning.

Som chef och ledare vill du utveckla dina anställda, vara närvarande och tydlig i din kommunikation.
Du har en god förmåga att etablera och upprätthålla goda relationer med kollegor, hyresgäster, externa kontakter.

Vidare är det viktigt att du är bekväm med datoranvändning, då vi använder flera olika systemstöd i vår vardag.

Vi vill erbjuda dig…

en spännande och självständig roll där du får ta stort eget ansvar och arbeta självständigt med våra fastigheter och dess teknik och skötsel.

Tjänsten är på heltid med placering i Falun.

Körkort och bil krävs då resor förekommer inom Falun/Borlänge.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till mikael@viforenade.se senast den 2020-02-21.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar så skicka gärna in din så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

För mer information om tjänsten kontakta VD, Mikael Hartmeier, 070-131 03 05.

Välkommen med din ansökan.