Viktigt angående Coronaspridning!

Vi värnar om alla våra hyresgästers och medarbetares hälsa och med omtanke om alla har vi några råd att följa. Vi Förenade följer myndigheters beslut och information för att minska spridningen av Coronavirus. Våra medarbetare följer de riktlinjer myndigheterna gått ut med. Vi vill bidra till att minska smittspridning och vi behöver din hjälp och förståelse för detta.

För allas trygghet undviker vi fysisk kontakt och håller avstånd.

  • För vårt kontor i Borlänge gäller tillsvidare endast tidsbokade besök. Kontakta info@viforenade.se eller 023-71 10 31 för tidsbokning.
  • Om du känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symptom, ber vi dig vänta med att göra icke akuta felanmälningar tills du är frisk igen. Är det ett akut problem hör du självklart av dig. Uppge då att du är sjuk!
  • För att minska smittspridning prioriteras i första hand akuta arbetsordrar. Detta kan innebära att det blir väntetid på din felanmälan och att det kommer att dröja innan arbetet blir utfört.

Vi uppmanar alla hyresgäster att för tillfället inte anmäla icke-akuta fall.

  • Service eller felanmälan för akuta problem gör du enklast och snabbast via vår sida för servicenanmälan eller på telefon 023-71 10 31. Om du är i karantän i hemmet på grund av Corona eller om du känner dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber, även om de är lindriga, behöver vi få veta det vid felanmälan för att kunna vidta nödvändiga åtgärder.
    Vi omvärderar löpande det rådande läget och återkommer med ny och uppdaterad information när vi har sådan.

Ta hand om er där ute!

Anna och Ursula

info@viforenade.se