Fysiska möten eller digitala konferenser

Vi tror att i framtiden kommer den traditionella konferensen med fysisk närvaro vara viktig men vi ser också att allt fler vill delta digitalt både som deltagare och som föredragshållare. Därför har vi anpassat våra lokaler till dagens sätt
att mötas och konferera.

Mitt i Falu centrum ligger vår mötesanläggning. Vi finns i Näringslivets Hus på Ölandsgatan 6 i Falun. Lokalen är rymlig och ljus med stora fönster mot vackra Faluån. Ölandsparken ligger i direkt anslutning till konferenslokalen och passar utmärkt att vandra runt vid konferenspauser och andra tillställningar.

All nödvändig teknik för digitala möten.

Mer än 200 ㎡ konferensyta för 120 deltagare.

Nära till centrum och trafikförbindelser.

Möjligheter för fika och luncher i samma lokal.

Vår stora konferenslokal har plats för ca 120 personer som kan anpassas efter olika behov och krav. Precis utanför finns stora ytor för pauser och mingel och strax i närheten flera mindre grupp och mötesrum. Vi också tillgång till ett mindre café kombinerat med en matsal med plats för ca 50 personer.

Naturligtvis har vi utrustat konferenslokalerna med trådlös anslutning och övrig teknik för att stödja alla typer av möten, såväl fysiska som digitala.

Vi Förenade erbjuder fysiska möten eller digitala konferenser. Alltid anpassat efter dina behov.

Jag berättar gärna mer!

Anna Strand

023-71 10 31
anna.strand@viforenade.se