Kepsen av för en nyetablering i Borlänge Centrum.

Handelsutbudet i Borlänge Centrum får ett välkommet tillskott genom att streetbutiken CAP väljer att etablera sin verksamhet i centrala Borlänge.

CAP tar nästa steg i utvecklingen av butiken där vi kommer att gå från 73 kvm på Kupolen till 240 kvm i Borlänge Centrum och kan utveckla både keps- och konfektionsavdelningarna. Vi kommer även att investera i ny maskinpark vilket innebär nya roliga tjänster som vi kommer att erbjuda. Vi tror starkt på Borlänge Centrum och dess framtid med etablering av bland annat Högskolan Dalarna och allt annat som är på gång. Vi ser med stor glädje fram emot ett levande centrum där människor kan mötas och trivas i vår fina, levande stadskärna, säger Johan och Anna-Karin Holm, ägare av CAP.

Att vi som fastighetsägare kan bidra till att utveckla Borlänge Centrum känns fantastiskt kul. CAP med sin butik kan erbjuda produkter som inte finns i centrum och tilltalar en ny målgrupp. Vi behöver en stor variation av utbud och verksamheter som vi ser vi har en direkt påverkan på attraktionskraften för Borlänge, vilket i sin tur ger högre flöden av människor till stadskärnan, säger Mikael Hartmeier, VD på Vi Förenade.