Alla behöver ett hem, en hemvist.

Alla människor behöver en bostad för att livet ska fungera. Vårt hem är mycket mera än en bostad. Ibland arbetsplats, ibland bio, släktmiddagar och LAN-partyn. Att ha roligt tillsammans med familj eller vänner. Vi har olika behov, önskemål, drömmar och intressen som skiftar mellan olika faser i livet och mellan olika människor. Därför värnar Vi Förenade om trygghet som ser till människors hela livssituation.

På HomeQ hittar du våra lediga bostäder i Falun och Borlänge. Sidan är gratis att registrera sig på, det enda som behövs är Mobilt BankID. För att kunna anmäla intresse till våra lägenheter behöver du registrera dig på HomeQ innan du börjar söka.

Sök efter bostäder hos
Vi Förenade

Mer information om HomeQ samt hur du beställer Mobilt BankIDVi Förenade kan inte erbjuda support eller hjälp med registrering på HomeQ eller Mobilt BankID.

Övriga frågor och svar

Kravet för att bli godkänd som sökande är att du inte ska ha några betalningsanmärkningar och behöver ha en inkomst som motsvarar 3 ggr månadshyran.

HomeQ liknar Hemnet i sin uppbyggnad. Du som användare kommer se hyresbostäder från flera fastighetsägare och kan läsa om de olika bostäderna. Finns intresse så anmäler man sig på objektet.

Vi använder oss inte av något kösystem. Ifall man uppfyller våra krav angivna ovan, hamnar man i en lista över godkända ansökningar. Där slumpar vi ut vilka som blir erbjudna visning av lägenheten. Det är många sökanden till våra lägenheter och vi har sällan många ute till uthyrning. Det kan därför dröja lång tid även om  man uppfyller våra krav. I vårt tidigare system för uthyrning hade vi ca 200 aktiva sökanden och vi hade ca 4 lägenheter tillgängliga per månad.